CONTEXT (copy door Picodon)
Wat krijg je wanneer je Franse verfijning combineert met de liefde, passie en puurheid uit de Spaanse keuken? Met deze vraag vertrokken eigenaren Sven en Robbert uit Nederland. Het bracht hun langs grote pannen dampende paella aan de Spaanse kust en rijkelijk gevulde borden bouillabaisse in kleine Franse vissersdorpen. Ze dansten door uitgestrekte wijngaarden, high on Sauvignon en Chardonnay. Het was duidelijk een zware reis, dat kan je je wel voorstellen. Met moeite maneuvreerden de mannen zich langs de perfect gerijpte Jamón Ibérico, enorme coeur de boeuf tomaten en geurige kazen.
Met een volle buik, warm hart en hoofd vol inspiratie kwamen de heren samen terug in Den Haag. Er was werk aan de winkel. De keuken werd hun creatieve speelveld, en met verse ingrediënten, passie, en eindeloze ideeën werd er gekookt, geproefd, gelachen en.... gegeten. Veel.
Het resultaat? Buitengewoon goede gerechten. Verse producten, authentieke technieken maar smaakcombinaties die verrassen en verleiden. Gerechten waarbij je na de eerste hap weet: dus dít is echt genieten. Het nieuwe Bayonne Restobar was geboren. En nu zijn we natuurlijk enorm trots en dus ook bevooroordeeld, maar: ons menu is gewoon echt increíblemente delicioso y fantástico.
Merkstrategie
Huisstijl en branding
Interieurontwerp
Foto- en videoproducties
Online content en campagnes











